Hoe mijn 2 bedrijven soms toch weer 1 wordenZoals de meesten van jullie vast al wel weten, ben ik naast kledingcoach ook interieurcoach (zie op Instagram: @nataschapelgrom). In mijn beide vakken help ik vrouwen (en mannen) op gebied van kleur, verhoudingen, stijl & (pas)vorm. Een hoop overeenkomsten dus maar tegelijkertijd ook zo verschillend!

Geen multitasker pur sang

En juist die afwisseling, die maakt dat ik mijn werk zo enorm leuk vind. In het begin dacht ik wel, vanuit enthousiasme, dat het heel gemakkelijk was om aan beide bedrijven evenveel aandacht te geven. Maar dat is toch niet helemaal zoals het in de praktijk gaat. Ik bedoel, ik kan mijzelf niet in tweeën splitsen natuurlijk, 😉 maar ik ben ook zeker geen multitasker pur sang (al denken sommigen van jullie misschien van wel 😉

Van kleding- naar interieuradvies

Wat ik wel ontzettend gaaf vind, en wat zo nu en dan ook gebeurt, is dat kledingklanten interieurklanten worden, en andersom. En nee, geen van hen kwam ooit naar mij toe met: ‘Hey, ik wil mijn huis laten doen en graag ook meteen een kleuranalyse en kastsessie erbij.’ Maar nadat men van mij en mijn advies heeft ‘geproefd’ komt het wel steeds vaker voor dat men meer wil. Hoe tof is dat? Ik zie mijn klanten dan tenminste ook vaker dan 1 keer. Ik kan ze een beetje blijven volgen, als in een traject, en ik merk dat ik dat toch wel heel bijzonder vind.

Hoe mijn 2 bedrijven soms toch weer 1 worden

Omhulsels

Hoe ik kleding & interieur zie, is dat het twee heel belangrijke omhulsels zijn in jouw leven. Iedere dag wentel je je er weer in. Best logisch dus dat je je daarin fijn, veilig en geborgen wilt voelen, maar ook lekker, gesterkt en gesteund 😉 Wanneer dat gebeurt na mijn advies, dan heb ik mijn missie volbracht. Dus als jij als klant van mijn beide professies/diensten gebruik wil maken, dan voel ik nog meer de toegevoegde waarde van wat ik doe. Terwijl ik dacht dat dat al bijna niet meer mogelijk was. 🤤❤