De kracht van kleur

Kleur beïnvloedt

Kleur verbindt

Kleur verrijkt

Ontdek nu ook de kracht van kleur in deze eenmalige cursus!

Reviews

Hier vind je een kleine greep uit eerdere klantenervaringen. Wil je er meer lezen, klik dan op de button hieronder!

Ik heb bij Natascha de Instagram cursus Color your life gevolgd en die kan ik absoluut aanraden! Je leert niet alleen welke kleuren je mooi staan, maar ook over vorm en contrast en de psychologische effecten van kleur. Natascha weet heel veel en is ontzettend behulpzaam. Een echte kenner op kleurgebied. Twijfel niet en boek een cursus of sessie bij haar, je krijgt er geen spijt van!
Christel

Christel

Ik heb bij Natascha de cursus ‘colour your life’ gevolgd en het was geweldig; veel meer dan wat ik gehoopt had! Ik ben al heel lang erg geïnteresseerd in kleurenanalyses en het dragen van de juiste kleuren, maar had toch grote moeite om te zien welke kleuren bij mij passen. Hierdoor kocht ik vaak óf geen kleren kocht, óf juist iets wat misschien volgens het boekje goed was, maar waar ik mij toch ongemakkelijk in voelde. Natascha heeft echt verstand van zaken en legt alles heel duidelijk uit. Hierdoor snap ik nu ook beter waarom mijn miskopen ook miskopen waren en kan ik kleuren veel beter ‘lezen’. Ook kijkt Natascha echt naar de persoon die zij voor zich heeft en houdt ze niet krampachtig vast aan hokjes. Voor mij persoonlijk houdt dit in dat ik een mix-type ben (i.p.v. een zomertype zoals uit eerdere analyses kwam). Ik begrijp nu ook waarom ik mij in de ene tint beter voel dan in de andere, terwijl het volgens het boekje wel moest kloppen. Ik ben dan ook enorm blij dat ik aan de cursus heb meegedaan en ben heel benieuwd naar de pakketten die zij in de toekomst zal gaan aanbieden! Mocht je twijfelen: doe het! Natascha is super goed en heel aardig 🙂
R Rs

R Rs

Afgelopen maand heb ik de online kleurcursus van Natascha gevolgd. Zij gaf heel veel goede en waardevolle informatie, waar ik echt mee aan de slag kon. Doordat de cursus de hele maand online stond had ik genoeg tijd om alle informatie in me op te nemen, aantekeningen te maken en de opdrachten te maken. Zo kon ik het me echt eigen maken. Heel praktisch dus! Super ook de persoonlijke tips en toegankelijkheid van Natascha.
Eva Commeren

Eva Commeren

Dankzij een persoonlijk consult met Natascha en haar online kleurencursus op Instagram heb ik ontzettend veel inzicht gekregen in welke kleuren voor mij werken. Echt een ontzettende eyeopener! Het geeft zoveel richting bij het shoppen en samenstellen van outfits. Aanrader voor iedereen die graag goed voor de dag wil komen (wie niet?!)!
Maartje van der Veen

Maartje van der Veen

Dè cursus die je leven meer kleur geeft!

Leer alles over kleuren, maar bovenal welke jou laten shinen 🙂

Inhoud cursus

 • De 6 meest voorkomende kleurtypes uitgelegd
 • Wat zijn kleurgroepen en welke zijn er?
 • Hoe ontdek ik mijn eigen kleurtype?
 • Welke make-up kleuren kan ik het beste dragen?
 • Wat als (ik) mijn haarkleur verander(t)?
 • Wat betekenen licht-donkercontrast en kleurcontrast?
 • Hoe bepaal ik mijn contrast?
 • Kan ik  beter zilveren of gouden sieraden dragen?
 • Welke prints passen bij mijn kleurtype?
 • Wat zijn universele kleuren?
 • Hoe maak ik leuke kleurcombinaties?
 • Wat is de psychologie achter elke kleur?

En nog veel meer…

Kleuren inspireren en kunnen je energieker, rustiger of juist vermoeid maken. De meesten van ons hebben geen idee hoeveel invloed kleur eigenlijk heeft. Terwijl we ons elke dag weer in kleuren wentelen, en deze kleuren bij jou maar ook bij de ander een bepaald gevoel oproepen. 

In De Kracht van Kleur gaat het over kleur in algemene zin maar vooral ook over de kleuren die jou goed staan en tevens goed bij je persoonlijkheid passen. Zowel qua kleding, haar-, accessoire- en make-upkleuren. Ik bespreek de diverse kleurtypes met je, en we nemen een kijkje in de kleurenpsychologie, want wat betekenen de kleuren die je draagt nu eigenlijk, en wat straal je hiermee uit? (Let op: je kijk op kleur zal voorgoed veranderen!)

Ik kom tijdens de cursus om de paar weken live in het cursusaccount om al jullie vragen op kleurgebied te beantwoorden. De data van deze online bijeenkomsten overleg ik door middel van een poll(-vraag) in het cursusaccount. Mocht je hier niet bij kunnen zijn, stel je vragen dan op voorhand aan mij, dan behandel ik deze tijdens de lives! Er komen opnames van alle lives in het cursusaccount, dus wees niet bang dat je iets mist!

De kleurcursus vindt plaats op Instagram, bestaat uit 6 modules (van gemiddeld 10 minuten per module), opdrachten en veel bonusmateriaal in de vorm van video’s en posts. Totale tijdsinvestering voor de gehele cursus, incl. bonusmateriaal en opdrachten en lives, is: 2-4 uur. Het enige dat je nodig hebt, is een eigen Instagramaccount om de cursus te kunnen bekijken. (Een account aanmaken is overigens in nog geen 2 minuten gebeurd en bovendien gratis dus als je tot nu toe nog geen Instagram account had, en niet weet hoe dit werkt, help ik je graag;)

Na inschrijving word je toegelaten op een besloten cursusaccount, waarna je meteen met de cursus kunt beginnen! De 6 modules staan allemaal voor je klaar dus je kunt deze geheel in je eigen tijd volgen, op een tijdstip dat jou het beste schikt. Je hebt tot 31 december om alles te bekijken/herhalen, dus genoeg tijd om hem te voltooien!

Wat inbegrepen is bij de ticketprijs is een Q&A op papier na afloop van de cursus! Hierin staan alle vragen en antwoorden die tijdens de lives aan bod zijn gekomen. Ook kun je in de tweede helft van de cursus een e-book downloaden met daarin een samenvatting van alle modules! Superhandig dus! Zeker als je het te druk hebt voor, of gewoon niet zo houdt van notities maken.😉

Alvast heel veel kijkplezier gewenst en ik zeg: òp naar meer kleur!

Graag stel ik me aan je voor, mocht je me nog niet kennen!

Ik ben Natascha Pelgrom, en sinds 2019 eigenaresse van Het Kleurengebeuren. Ruim 18 jaar werkte ik in loondienst, waaronder in de zorg en later ook in de (medische) journalistiek.
Vanaf 2018 ging echter het roer om. Ik verdiende misschien wel lekker, maar ik volgde mijn passies totaal niet. Met behulp van een fijne businesscoach kwam ik erachter dat ik iets anders moest gaan doen, iets creatiefs, iets wat mijn zintuigen prikkelde. Ik koos voor 2 opleidingen tegelijkertijd, namelijk die van kleur-& stijlcoach en interieurstylist.

De vakken Kleur in beide opleidingen hebben mij dusdanig ‘aan’gezet dat ik nu al zo’n 2.5 jaar met veel plezier mijn kleurrijke business leid. Kleur heeft namelijk niet alleen effect op onze uitstraling en onze gemoedstoestand maar ook op onze omgeving. Mensen gaan ‘aan’ van kleur. Ook jij!

Zullen we samen de wereld een stukje mooier gaan maken?

Welkom bij De Kracht van Kleur!

Natascha is een topvrouw met goed onderbouwde kennis. Ze is super serviceminded. De cursus is overzichtelijk, toegankelijk en meteen inzetbaar! Dikke aanrader voor iedereen die graag het beste in zichzelf naar boven wil halen qua uitstraling en presence. Dank je wel Natascha!
Evelien Vanheer

Evelien Vanheer