Kleuradvies

Hoe gaat dat in zijn werk?

Boek nu jouw kleuradvies voor

€99.-

Inclusief BTW en exclusief reiskosten á 30 cent per KM, als je buiten Amstelveen woont.

Interesse in een duo-advies? Jullie ontvangen 10% korting p.p.

Tijdens een kleuradvies werk ik met zes kleurgroepen, te weten helder, gedempt, warm, koel, donker en licht. Ik kijk tijdens het analyseren van jouw beste kleuren vooral naar je oog-, haar- en huidskleur.

Met gekleurde vilten doeken, die ik net onder je gezicht leg, bekijken we samen wat de kleuren uit de diverse kleurgroepen voor jou doen. Ik zal helder vergelijken met gedempt/ mat, lichte kleuren met diepe (donkere) kleuren en warme kleuren met koele. Zo kan de juiste kleur voor jou je gezicht egaler doen lijken, je tanden witter maken en je rimpels doen vervagen. Een kleur die minder goed voor jou is, zal je huid geler of juist grauwer en vermoeider doen lijken. Omdat we de kleuranalyse altijd voor de spiegel doen, kun jij direct zelf in de spiegel zien wat het effect van al deze kleuren is op jou! Samen gaan we tijdens het kleuradvies op zoek naar de mooiste kleurcombinaties voor jou.

Ben jij iemand met een introverte persoonlijkheid die niet graag opvalt, maar staan heldere, en dus opvallende, kleuren jou het best, dan is het niet zo dat ik deze kleuren desondanks adviseer. Wel kijk ik samen met jou hoe je deze heldere kleuren op zo’n manier kunt toepassen in je kleding dat jij je er toch nog prettig in voelt, en dus jezelf kunt zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een extravert persoon, die gedempte (vergrijsde), de weinig opvallende, kleuren als hoofdgroep heeft. Ik kijk altijd eerst naar wie ik voor me heb. Ik vind het namelijk het allerbelangrijkst dat jij jezelf kunt zijn, ook als je straks een nieuwe outfit aanhebt. Wist je dat je bijvoorbeeld met een accessoire, zoals een sieraad of een sjaaltje, al op heel subtiele wijze de juiste kleuren terug kunt laten komen in je outfit? Alle stappen, hoe klein ze soms ook zijn, zijn in deze goed. Geef jezelf de tijd om te wennen aan de nieuwe kleuren.

Ik werk niet met de seizoenen, maar mocht je nu toch graag willen weten welk seizoenstype je bent, dan kan ik de uitslag van jouw kleuranalyse wel voor je vertalen naar het juiste seizoenstype. Desondanks denk ik dat het kleursysteem waarmee ik werk veel meer te bieden heeft dan het seizoenensysteem, maar dat leg ik je graag uit tijdens ons consult.