(04-07-2021) Als hoogsensitieveling prik ik makkelijk door mensen heen. Zeker wanneer ik 1:1 contact met je heb. Ik luister naar je, en tegelijkertijd luister en voel ik van alles tussen de regels door. Ik kijk wat je doet, hoe je uit je ogen kijkt. Ik luister naar je stemgeluid, kijk hoe je zit of staat, maar bovenal voel ik wat ik zie en hoor.

Door het leven prikken

Bewustwording

Sinds kort ben ik me er bewust van dat ik dit doe. Maar als ik een beetje terugga in de tijd, deed ik dit altijd al. Alleen was ik me hier nooit bewust van, en deed ik dit al helemaal niet of nooit binnen mijn werk. Sinds ik gestart ben met Colournostics sessies, merk ik dat ik deze skill steeds vaker bewust inzet. En samen met mijn kleur(enpsychologie)kennis ervaar ik dat als heel waardevol en voor mijzelf ook als heel kloppend.

Weg naar verandering

Wees dan ook niet verbaasd als ik je tijdens een Colournostics sessie opeens, midden in je verhaal, wijs op hetgeen dat ik zie. Ik kan het niet stoppen. Soms stroken je woorden namelijk niet met je daden. Iets waar je je niet altijd van bewust bent. Het kan dus confronterend zijn om dit dan te horen, maar het zorgt ook voor meer diepgang in het gesprek dat we hebben. Bovendien opent het de weg naar je onbewuste ik. Waardoor je ook een oplossing zult vinden voor je probleem.

Diepere lagen

Achter ons gedrag, en dus datgene wat de ander van je ziet, zit zoveel meer. Het zit alleen verstopt onder 1 of meerdere lagen. Wij zien van elkaar vaak alleen die oppervlakkige laag. Nu is het de kunst om een laagje verder te gaan, om meer van jezelf te laten zien. En wellicht nog een laagje verder. Daaronder gebeurt het namelijk. Daaronder ís het. Daaronder bén jij.

Colournostics

Ik ben blij dat ik je kan en mag helpen tijdens de Colournostics sessies (die uit een combi van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) & de kleurenpsychologie bestaan). Heb jij al eens een sessie gevolgd? In maart van dit jaar ben ik ermee begonnen, en ik ontvang nog steeds prachtige berichten van vrouwen die ik eerder al mocht helpen. Zij kozen na de sessie meer voor zichzelf, en dat is ook waar het Kleurengebeuren voor staat. Color Your Life!

 

Liefs,

Natascha