Fotoshoot styling

Fotoshoot Styling

Heb je als ondernemer binnenkort een fotoshoot op de planning staan, maar weet je niet wat je aan moet trekken? Geen nood! Ik kom je helpen, met een garderobeconsult en/of personal shopsessie zodat jij precies weet wat je die dag aan moet (meestal 2-3 kledingsetjes).

Tijdens dit consult leer jij:

  • welke kleuren jou het mooist staan
  • welke vormen voor jou werken
  • tijdens de kastsessie bij jouw thuis welke kledingstijl je hebt
  • welke items goed bij jou staan en welke beter wegkunnen
  • welke goede setjes je al hebt liggen in je kast voor de fotoshoot
  • tijdens het winkelen welke modellen mooi staan bij jouw lichaamsbouw
  • welke outfits en kleuren bijdragen aan de boodschap die jij wilt uitstralen met jouw bedrijf!

``Voordat we een afspraak maken, hebben we eerste een telefonische afspraak om te achterhalen welke sessie het meest geschikt is ter voorbereiding op jouw fotoshoot, een garderobeconsult of een personal shopsessie.``

Uitleg

Wat leuk dat je binnenkort een fotoshoot hebt! Nu die kleding nog! Heb je al eens een kleuranalyse of stijlconsult gehad? Want tijdens een garderobeconsult bespreken we dit voordat we je kast induiken. Het is namelijk goed om te weten welk kleurtype je bent en welke pasvorm het beste bij jouw figuur past zodat we gericht in jouw kast kunnen kijken naar geschikte sets voor jouw fotoshoot! Na de kastsessie hebben we helder of jij voldoende items in de kast hebt waarmee we mooie sets kunnen maken, maar ook wat er eventueel nog ontbreekt en wat er dus nog nodig is. Dit kunnen enkele basisitems zijn maar ook een key-item, waarmee jij straks lekker van de foto’s afspat.

Duur van de kastsessie: 2.5-3 uur.

Mocht jij nu alvast weten dat er in jouw kast niet veel (geschikts) hangt, dan kun je ook kiezen om meteen voor een personal shopsessie te gaan. Van tevoren spreken we ergens af waar ik je nog even kort kan analyseren op gebied van kleur & pasvorm. Daarna gaat de shoptour van start!

Veel vrouwen vinden het lastig om tussen de verschillende kleuren en prints kledingstukken uit de rekken te halen die passen bij hun stijl of hun kleurtype. Ook qua pasvorm komen ze er vaak niet helemaal uit, want de ene keer past die M perfect, de andere keer zit een L te strak. In dat geval is een beetje begeleiding tijdens het shoppen superhandig! Na deze dag heb jij voldoende kledingsetjes in handen om je goed voor te bereiden op jouw fotoshoot. Mochten we niet slagen (bepaalde items zijn niet voorradig, of de kleur bevalt niet) dan krijg je na de shoptour een digitaal document met daarin geschikte items/ linkjes van kledingstukken, zodat je deze online kunt bestellen. Hoe dan ook zul jij slagen, zodat jij daar straks staat te shinen op jouw fotoshoot!

Duur van de personal shopsessie: 2.5-3 uur.

Werkwijze

Mocht je aan de hand van ons telefoongesprek gekozen hebben voor een garderobe- of personal shopsessie, dan stuur ik je voor onze afspraak wat huiswerk toe zodat we die dag efficiënt door jouw kast kunnen gaan of kunnen gaan shoppen.

Wat heb je al? Wat wil je graag hebben; wat mist er nog? Als we een datum afspreken om te winkelen samen, doe ik altijd al wat voorwerk. Zo kan ik bijvoorbeeld al kleding apart laten hangen in winkels, zodat we zo efficiënt mogelijk kunnen winkelen. Mocht dat niet lukken van tevoren (omdat je niet dichtbij woont), dan heb ik van tevoren in ieder geval al wat veldwerk gedaan zodat ik in ieder geval weet welke winkels we die dag langs kunnen. Mocht je zelf wensen hebben qua merken/ designers, houd ik hier uiteraard rekening mee.

Tijdens de garderobesessie of personal shopsessie krijg je op al jouw vragen antwoord en een heleboel nieuwe inspiratie, met als doel een kast waar je trots op bent of een nieuwe garderobe, met voldoende setjes voor jouw fotoshoot.

Wil jij er ook op je best uitzien tijdens jouw fotoshoot?

Boek dan direct een consult voor €299 (excl. btw).