De afgelopen maanden kenmerkt mijn kleurrijke wereld zich door verandering! Tijdens de lente van 2018, ik was toen net bevallen van mijn tweede, nam ik het besluit dat ik voor mezelf wilde beginnen. Ik wilde meer regie en meer vrijheid ervaren. Maar voordat ik de stap naar het ondernemerschap maakte, moest ik mezelf onder de loep nemen. Wilde ik namelijk nog wel doorgaan met het vak dat ik al jaren uitoefende (medisch redacteur), of werd het tijd voor iets anders?

Terugkijkend op mijn werkende leven (18 jaar in totaal), twee HBO-studies (Verpleegkunde en Journalistiek) en meerdere omzwervingen op werkgebied, voelde ik dat ik op het verkeerde pad beland was. Ik wilde weer passie voelen voor mijn werk, alleen welk werk paste bij mijn passies? Omdat ik hulp nodig had van iemand om deze vraag te beantwoorden, nam een fijne business coach in de arm.

Door haar ondernemersprogramma (Moms in Business) werd ik flink uitgedaagd en begon het vuur in mij binnen no time weer flink te branden. In die 5 maanden dat ik haar training volgde kwamen de woorden creativiteit en esthetiek steeds weer terug. Inmiddels is Het Kleurengebeuren een feit en mag ik de hele dag bezig zijn met kleuren en vormen in de juiste balans. Ik voel me gedrevener dan ooit.

Het ontstaan van Het Kleurengebeuren