All-inhoud

Tijdens de garderobe- en personal shopsessie:

  • krijg je meer inzicht in kleuren & vormen die voor jou werken
  • laat ik je zien hoe je kleding slim kunt combineren
  • geef ik je inzicht in jouw kledingstijl, passend bij jouw activiteiten
  • geef ik je in de winkel bij de verschillende modellen, kleuren & materialen die we tegenkomen uitleg over wat deze wel en niet voor jou kunnen doen
  • krijg je meer zelfvertrouwen
  • krijg je voldoende inspiratie om het hierna zelf te kunnen doen

 

Let op: dit consult bestaat uit twee dagdelen, welke je op 1 dag kunt afnemen of verspreid over 2 verschillende dagen.

Uitleg

Ben jij je kledingkast beu, of weet je niet waar te beginnen? Dan kom ik je graag helpen, nadat je al eerder al een kleur- & vormadvies van mij hebt gekregen. Nadat ik bij jou ben geweest voor een garderobecheck, hebben we helder wat er nog ontbreekt en wat jij heel graag wilt hebben. Daarna gaan we samen shoppen! (Dit kan zowel live als digitaal, zie hieronder.)

Duur per afzonderlijke sessie: 2.5-3 uur (gemiddeld genomen).

Veel vrouwen vinden het lastig om tussen de verschillende kleuren en prints kledingstukken uit de rekken te halen die passen bij hun stijl of hun kleurtype. Ook qua pasvorm komen ze er vaak niet helemaal uit, want de ene keer past die M perfect, de andere keer zit een L te strak. In dat geval is een beetje begeleiding tijdens het shoppen superhandig!

Ik leer je van alles over materialen, kleuren en modellen, en laat je heel wat passen (terwijl ik er een foto van maak). Soms is het dezelfde kleding als die jij zou kiezen, maar je krijgt van mij soms ook outfits aangereikt, waar je zelf misschien nog nooit eerder over na hebt gedacht. Dit doe ik puur om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is, en waar jij in gaat shinen, omdat uit de Kleur- & Vormanalyse is gebleken dat deze kleding heel goed past bij jouw uiterlijk en persoonlijkheid.

Mocht je nu wel graag nieuwe kleding willen, maar ga je liever voor tweedehands/ duurzaam? Geen probleem! We kunnen samen gaan shoppen, maar ik kan ook online voor jou op zoek gaan (vintage winkels, Marktplaats), en je vervolgens een digitaal voorstel doen (helemaal afhankelijk van wat jouw wensen zijn). Wanneer je kiest voor een online personal shopsessie, is de prijs iets lager ( €549-,). LET OP: Je kunt van dit goedkopere en duurzamere aanbod gebruik maken door bij het afrekenen de couponcode ‘ONLINE’ in te voeren.

Werkwijze

Mocht je hebben gekozen voor een garderobe- en personal shopsessie ineen, dan stuur ik je voor onze afspraak een klein beetje huiswerk toe zodat we die dag efficiënt door jouw kast kunnen gaan. Wat heb je? Wat wil je graag hebben? Wat mist er nog? En tot slot: wat kan er weg uit jouw kast? Tijdens de garderobesessie krijg je op al jouw vragen antwoord en een heleboel nieuwe inspiratie, met als doel een kast waar je trots op bent! Alles wat wegkan of waar je over twijfelt leggen we apart, of neem ik desgewenst voor je mee, waarna ik het naar de kledingecontainer of een kringloop breng. Aan het eind van het consult houden we een shoppinglist over met daarop precies wat jij nog nodig hebt, om voortaan fluitend voor je kast te staan!

Na het helder hebben van wat jij nog kunt gebruiken of graag zou willen hebben in je nieuwe garderobe, gaan we op shoptour. Dit kan diezelfde dag nog (na een gezamelijke lunch) of we spreken een nieuwe datum en stad naar keuze af voor de final: jouw personal shopsessie.

Als we een nieuwe datum afspreken voor het winkelen samen, doe ik altijd al wat voorwerk. Zo kan ik bijvoorbeeld al kleding apart laten hangen in winkels, zodat we zo efficiënt mogelijk kunnen winkelen. Mocht dat niet lukken van tevoren (omdat je niet dichtbij woont), dan heb ik van tevoren in ieder geval al wat veldwerk gedaan zodat ik in ieder geval weet welke winkels we die dag langs kunnen. Mocht je zelf wensen hebben qua merken/ designers, houd ik hier uiteraard rekening mee.

LET OP: Bij mij geldt geen shopverplichting, het is immers jouw dag, dus jij bepaalt. Ik ben er om jou te informeren, te begeleiden, te nuanceren waar nodig. Soms heb je een bepaald idee over een kleur of kledingstuk, maar is dat wel zo? Ik laat het je graag zien, zonder enige druk.