Online kleuranalyse

Tijdens dit consult leer je:

  • alles over jouw kleurkarakteristieken
  • welke kleur(groep)en jou het meeste laten stralen
  • het effect van kleur op oneffenheden in je gezicht
  • welke kleurcontrast je hebt en hoe je dit vertaalt naar je kleding
  • hoe je kleuren met elkaar kunt combineren, ook qua printjes
  • welke make-upkleuren geschikt zijn voor jouw kleurtype
  • welke haarkleur(en) jou het mooist staan

Uitleg

Gedurende de video call leer je over jouw beste kleuren en leg ik je, aan de hand van voorbeelden, uit welke kleurcombinaties geschikt zijn voor jou. In de juiste kleuren en kleurcontrasten zie je er frisser & vitaler uit; in de ‘verkeerde’ kleuren oog je al snel vermoeid, bleker of zelfs ouder. En dat laatste wil je natuurlijk niet! 😉

Duur van de video call: 45 minuten
Intake & mailcontact vooraf: 30 minuten

Werkwijze

Van tevoren stuur ik je een korte vragenlijst, met daarin vragen over o.a. jouw oorspronkelijke (haar)kleur en huidskleur in de zomer & winter. Daarnaast vraag ik je om mij een aantal foto’s van jezelf te sturen in diverse outfits, zodat ik een goed idee heb van jouw kleurkarakteristieken en het effect van bepaalde kleuren op jou. Op deze manier kan ik mij alvast voorbereiden op onze video call.

Naast de ‘technische’ kant, neem ik uiteraard ook jouw persoonlijkheid mee in mijn advies. Wat is je stijl, wat wil je graag uitstralen, waar voel je je het prettigst in normaal gesproken? Zo zal ik iemand die heel temperamentvol is nooit adviseren enkel gedempte tinten of pastelkleuren te dragen, ondanks dat dat haar technisch gezien misschien het beste staat. Het advies is dus echt een combinatie van wat je staat en wat bij je past!

Na het consult krijg je de kleurkaart die overeenkomt met jouw kleurtype en persoonlijkheid thuis opgestuurd.