Een eenmalig aanbod, dat je echt niet wilt mislopen...

Wat geweldig dat je meedoet met de cursus De Kracht van Kleur! Je leert hierin o.a. hoe je jezelf analyseert op kleurgebied, met als doel straks echt te gaan shinen in je kleding!

Maar voordat je verdergaat… Wat dacht je ervan als ik tijdens de cursus – nadat je alle modules hebt doorlopen – even met je meekijk? Je kunt je foto’s per e-mail aan mij doorsturen en me meteen al je persoonlijke kleurvragen stellen. Lijkt dit je wat? Misschien heb jij jezelf al perfect geanalyseerd, gezien de hoeveelheid informatie die je krijgt tijdens de cursus, en kan ik je hier alleen maar in bevestigen. Maar wellicht twijfel je juist tussen twee kleurtypes en/of wil je gewoon graag je persoonlijke vragen op kleurgebied aan mij voorleggen.

Ik bied je daarom, eenmalig, een persoonlijke kleurvraagsessie via de e-mail aan, waarin ik je vertel wat ik zie en je meteen ook antwoord geef op je kleurvragen. Je mag zelf bepalen wanneer in de cursus je jouw sessie opneemt. Is dit iets voor jou? Dan wil ik je nu een once-in-a-lifetime offer doen van slechts €25,- voor mijn persoonlijke hulp, als je deze optie er nu direct bijboekt. Besluit je later in de cursus gebruik te willen maken van bovenstaand aanbod, dan kan dat ook, maar dan betaal je geen €25,- maar €39,95.
Dit is dus helemaal aan jou!

Tijdens de vorige kleurcursus koos uiteindelijk 80% ervoor om gebruik te maken van dit aanbod, als extra steuntje in de rug) maar niets moet, alles mag!:)  In principe krijg je alle nodige informatie om jezelf (en anderen!) te kunnen analyseren, maar als je specifiek wilt weten welke kleuren je dan het beste kunt dragen, of hoe je deze kleuren combineert met de kledingstukken in jouw huidige garderobe, dan help ik je natuurlijk graag.

En ja, ik weet dat dit aanbod om je persoonlijk te helpen vrij uitzonderlijk is voor tijdens een Instagram-cursus, maar ik zie je nu eenmaal graag zelfredzaam worden op kleurgebied. Omdat ik weet hoeveel plezier je daar  uiteindelijk van hebt:)

Wie weet zie ik je foto’s & persoonlijke kleurvragen tegemoet tijdens de cursus, en uiteraard geen probleem als je hier geen behoefte aan hebt. Ik wens je bij deze alvast heel veel kijk- en experimenteerplezier toe!

Kleurrijke groet,

Natascha

Ik wil de kleurvragen nu niet bestellen

Online kleuradvies met Natascha is een aanrader. Het bevestigt een aantal vermoedens, geeft tips voor efficiëntere kleuren en kleurencombinaties in de kledingkast en verdere experimenten. Leuk!!!
Caroline B.

Caroline B.