Wie ben ik?

Ik ben Natascha Pelgrom, 38 jaar, en sinds begin 2019 een gelukkig en gepassioneerd ondernemer! Ik woon samen met Vincent, Lara (6) & Lenno (2) in (het groene deel van) Amstelveen. (We dromen sinds een poosje van een woonboerderij en een landelijker omgeving dus zodra de kans zich voordoet… ;))

Omdat ik me kan voorstellen dat je wilt weten met wie je (eventueel) in zee gaat, zal ik je iets meer over mezelf vertellen. Daarvoor maak ik wel even een snelle tijdreis…

Na jarenlang als medisch journalist (en daarvoor zelfs als verpleegkundige) te hebben gewerkt, besloot ik na de bevalling van mijn jongste (in 2018) om me te laten omscholen tot kledingcoach (& interieurstylist)! Het creatieve zat (achteraf gezien) eigenlijk altijd al in mij, ik deed er alleen niets mee. Sinds ik voor een nieuw beroep heb gekozen, bepalen kleuren en vormen mijn leven omdat ik ben gaan inzien hoe belangrijk zij zijn voor ons welbevinden.

Welkom bij Color Your Life!!

Zoals je kunt lezen heb ik in mijn leven een aantal omzwervingen gemaakt (om over mijn tussentijdse baantjes bij arbodiensten & huisartsenposten nog maar niet te spreken), voordat ik koos om met kleuren en vormen te gaan werken. Jarenlang zat ik in banen die me financieel misschien wel onafhankelijk maakten, maar niet gelukkig. Ik miste iets, en nu weet ik dat dat passie was. Het heeft mij vele jaren onzeker gemaakt. Zo ontwikkelde ik na (een langdurige en heftige relatie) op mijn 24e een eetstoornis en een depressie. Het duurde jaren voordat ik daarvan volledig was genezen. Sinds ik voor dit kleurrijke vak heb gekozen, ben ik nog meer mijn eigen stijl gaan ontwikkelen, een stijl waarin ik gezien wordt en gezien mag worden. Koos ik voorheen altijd voor vertrouwd en veilig, nu laat ik mijn creatieve ik ook meer aan de buitenwereld zien.

Wanneer je de juiste kleuren draagt, ga je namelijk stralen en je mooi voelen! En als je je mooi en krachtig voelt, voel je je goed. De kracht van kleuren is zo groot, kleuren hebben effect op je stemming, je energielevel maar ook op je omgeving. Nu help ik zelfbewuste vrouwen die toe zijn aan een ‘nieuwe’ garderobe die past bij de levensfase waar ze nu inzitten. Mijn doel is om jou zelfredzaam te maken op kleur- & kledinggebied en meer zelfvertrouwen te geven. Ik begeleid je zolang je er zelf niet helemaal uitkomt, maar leer je ook om meer van je binnenste aan de buitenwereld te laten zien. Op die manier kom je meer in je kracht te staan (een uitspraak waar ik stiekem een beetje kromme tenen van krijg, maar die ik niet anders of beter kan verwoorden 😉 en zien we meer jij.

Voor 2020 heb ik mij voorgenomen op alles ‘ja’ te zeggen en overal in te duiken. Ook om te experimenteren, want wat vind ik nu het leukst aan mijn vak, en wat minder. Wat wil ik verder uitdiepen, en wat kan ik beter aan een collega-kledingcoach overdragen.

2021 wordt (hopelijk) het jaar waarin ik ook ‘nee’ zal gaan antwoorden op projecten/ aanvragen waar ik persoonlijk minder mee heb. Dit vind ik ook zo mooi aan het ondernemerschap, dat het tegelijkertijd één groot persoonlijk ontwikkelproces is (wat ik iedereen kan aanbevelen als je van avontuur & persoonlijke ontwikkeling houdt! 😉

Ik heb nog vele andere hobbies, voorkeuren, gekke gewoonten en automatismen die ik vast nog weleens met je deel in een van mijn blogs. Laat ik zeggen dat ik zelf al een half jaar bezig ben met duurzaamheid, door geen nieuwe kleding meer aan te schaffen. Kringloops en Marktplaats zijn mijn favoriete plekken om pareltjes te scoren. Het is iets dat ik weleens terloops laat vallen bij mijn klanten, maar zeker niemand wil opdringen. Maar weet dat als je zelf ook interesse hebt in hergebruik, en iets minder mee wilt doen aan fast fashion ik je tips kan geven op dit gebied. En ja, ik loop in de mooiste merken en mijn kleding ziet er nog zo goed als nieuw uit, dat kun jij ook! Maar niets moet, alles mag bij mij. Ik wil dat je je prettig voelt als ik je ‘onder handen’ neem, en dat het jouw dag wordt tijdens het consult.

Liefs, en ik hoop je gauw te ontmoeten!

 

Op naar meer jij!

 

Liefs,

Natascha Pelgrom - Het Kleurengebeuren