Wie ben ik?

Ik ben Natascha Pelgrom, 39 jaar, en sinds begin 2019 een gelukkig en gepassioneerd ondernemer! Ik woon samen met Vincent, Lara (7) & Lenno (3) in het groene deel van Amstelveen.

Omdat ik me kan voorstellen dat je wilt weten met wie je (eventueel) in zee gaat, zal ik je iets meer over mezelf vertellen. Daarvoor maak ik wel even een snelle tijdreis…

Na jarenlang als medisch journalist (en daarvoor zelfs als verpleegkundige) te hebben gewerkt, besloot ik om me, na de bevalling van mijn jongste (in 2018), om me te laten omscholen tot kledingcoach & interieurstylist! Het creatieve zat (achteraf gezien) eigenlijk altijd al in mij, ik deed er alleen niets mee. Sinds ik voor een nieuw beroep heb gekozen, bepalen kleuren mijn leven omdat ik ben gaan inzien hoe belangrijk zij zijn voor ons welbevinden9

Welkom bij Color Your Life!!

Zoals je kunt lezen heb ik in mijn leven een aantal omzwervingen gemaakt (om over mijn tussentijdse baantjes bij arbodiensten & huisartsenposten nog maar niet te spreken), voordat ik koos om met kleuren te gaan werken. Jarenlang zat ik in banen die me financieel misschien wel onafhankelijk maakten, maar niet gelukkig. Ik miste iets, en nu weet ik dat dat passie was. Het heeft mij vele jaren onzeker gemaakt. Na een langdurige en heftige relatie die op mijn 23e  stukliep, verhuisde ik naar een donkere, krappe en lawaaiige woning in A’dam centrum. Binnen een jaar ontwikkelde ik er een depressie en eetstoornis. Het duurde jaren voordat ik daarvan volledig was genezen. Maar ik ben teruggekomen, en hoe! Ik bezegelde mijn weg naar ‘genezing’ met een rondreis door India in mijn eentje.

Nu, vele jaren later, kies ik voor het kleurrijke vak dat ik nu heb. Een zintuigprikkelende ervaring om elke dag weer met kleur bezig te zijn! Tijdens het ondernemerschap, waar ik gelijktijdig mee ben gestart, ben ik steeds meer mijn eigen stijl gaan ontwikkelen. Koos ik voorheen altijd voor vertrouwd en veilig, nu laat ik mijn creatieve ik meer aan de buitenwereld zien.

Wanneer je de juiste kleuren draagt, ga je namelijk stralen en je zelfverzekerd voelen! En als je je mooi en krachtig voelt, voel je je goed. De kracht van kleuren is zo groot, kleuren hebben effect op je stemming, je energielevel maar ook op je omgeving. Ik help nu zelfbewuste vrouwen hun beste kleuren te ontdekken, maar ook wat het effect is van de juiste kleuren op jou. Naast kleuradvies geef ik ook Colournostics sessies, waarbij je aan de hand van kleur meer over jouzelf en je onbewuste gedachten en overtuigingen leert. Wie met mij heeft gewerkt, weet precies wat ik bedoel. 😉

Mijn doel is om jou voor jezelf te laten kiezen en meer zelfvertrouwen (mee) te geven. Ik begeleid je zolang je er zelf niet helemaal uitkomt, maar leer je ook om meer van je binnenste aan de buitenwereld te laten zien. Op die manier kom je meer in je kracht te staan (een uitspraak waar ik stiekem een beetje kromme tenen van krijg, maar die ik niet anders of beter kan verwoorden 😉 en zien we meer jij.

In 2020 zei ik overal ‘ja’ op en stapte ik – soms zonder erbij na te denken – in elk avontuur. Om te experimenteren, en nog beter te weten waar ik uiteindelijk mee door wil gaan en waarmee niet.

2021 wordt een jaar voor mij waarin ik meer ‘nee’ zal zeggen op projecten/ aanvragen waar ik persoonlijk minder mee heb. Dit vind ik ook zo mooi aan het ondernemerschap, dat het tegelijkertijd één groot persoonlijk ontwikkelproces is (wat ik iedereen kan aanbevelen als je van avontuur & persoonlijke ontwikkeling houdt! 😉 Het jaar is nog niet om, we zitten er middenin, maar ik voel nu al dat dit een heel goed jaar gaat worden. Voor mij maar ook voor jullie!

Ps. Ik heb nog vele andere hobbies, voorkeuren, gekke gewoonten en automatismen die ik vast nog weleens met je deel in een van mijn blogs. Weet in ieder geval dat niets moet, en alles mag bij mij. Ik wil namelijk dat je je prettig voelt als ik je ‘onder handen’ neem, en dat het jouw dag wordt tijdens het consult.

Liefs, en ik hoop je gauw te ontmoeten!

 

Op naar meer jij!

 

Liefs,

Natascha Pelgrom - Het Kleurengebeuren