Workshop

Mindful bakken & kleden

Wist je dat de helft van alle Nederlanders te druk is? En 1/3 van ons zich minimaal eens per week opgejaagd voelt? Dan heb jij mogelijk, net als veel andere vrouwen, behoefte aan ontspanning en persoonlijke aandacht!

Samen met mindful bakster Stijnie bied ik je een unieke workshop aan om je te helpen en inspireren op kledinggebied, (meer) bakplezier te beleven en tevens te ontspannen.

Uiteraard vertel ik je deze dag alles over kleur & stijl op kledinggebied. Je ontvangt een persoonlijk kleuradvies en krijgt stijl- & stylingadviezen, die we ook gaan uitwerken in een moodboard, zodat je aan het eind van de workshop duidelijk hebt welke stijl jij hebt, passend bij jouw persoonlijkheid.

Omdat kleding maar 1 punt van aandacht is voor jezelf en je vast wel eens iets hebt gebakken in je leven, leer je van Stijnie om met minder stress te bakken en meer me-time te creëren. Rust en ruimte zijn de ingrediënten die tijdens haar bakworkshops de hoofdrol spelen, zodat jij op een zorgeloze en stressvrije manier een zelfgebakken taart maakt en een onvergetelijke bakervaring beleeft. Overgens heb je geen bakervaring nodig, Stijnie ondersteunt je er graag bij!

Omdat het de eerste keer is dat de workshop ‘Mindful bakken en kleden’ wordt aangeboden kost deze je nu slechts 75 euro p.p. De workshop vindt plaats in een kleine groep (max. 6 dames), dus er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht! Nieuw-Vennep is de plaats waar het gaat gebeuren; het exacte adres wordt na reservering per mail aan je doorgegeven.

Kom je ook? Wij hebben er in ieder geval superveel zin in!

 

Met kleurrijke, ontspannen groet,

Stijnie (Lekkerjij) & Natascha (Het Kleurengebeuren)

Workshop data:

  • 22 maart 2020

Wil je de nieuwsbrief ontvangen?